De introductiecursus laat je kennismaken met zenmeditatie bij Kanzeon Zencentrum Rotterdam op de Noordsingel.  De nadruk ligt op het vertrouwd raken met het meditatiekussen en de verhalen over zen. De eerstvolgende introductiecursus start op dinsdag 23 januari 2018 en duurt tot en met 20 maart van 18.00 - 19.30 uur. Lees hier meer. Voorafgaan aan de introductiecursus is een gratis proefles op dinsdag 9 januari, ook van 18.00 - 19.30 uur.

 

Boekomslag van "Wat heb ik eigenlijk gezegd" van Gretha Myoshin Aerts

Zojuist verschenen is de uitgave "Wat heb ik eigenlijk gezegd?". In de uitgave zijn dharmalessen opgenomen die Sensei Gretha Myoshin Aerts, geestelijk leider van Kanzeon Zen Centrum Rotterdam, heeft uitgesproken tijdens sesshins.

Flyer A5 Boeddhafestival 2018Op 28 januari a.s. organiseren we vanuit het Boeddhahuis bij Centrum Djoj het Boeddhafestival. Tijdens dit festival komen verschillende stromingen vanuit het Boeddhisme samen om je als bezoeker te laten proeven en kennis te laten maken met (de verschillende stromingen van) het Boeddhisme.

Benieuwd naar Boeddhisme? Of naar meditatie? Of wil je juist je kennis verbreden? Kom dan zeker een kijkje nemen en meegenieten van de ontspannen sfeer.

01zendo

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

Wil je onze mooie ruimte huren?

Kanzeon Zencentrum Rotterdam straalt een sfeer uit van aandacht, zorgvuldigheid en toewijding in ruimtes, die met professionaliteit, goede smaak en liefde verbouwd zijn in de zomer van 2013. De ruimte is tegen een redelijke vergoeding te huur op de momenten dat wij het zelf niet gebruiken.