Z03

Deze wereld is ongrijpbaar, ondenkbaar en wonderbaarlijk.
Door wat worden we aangeraakt en wat raken wij hier en nu aan ?
Daito Kokushi.

Het bestuur van Stichting Zengroep Rotterdam Kanzeon bestaat uit Herman Geul (voorzitter), Arnoud Monster (zendobeheer), Paul van Mechelen (penningmeester), Marianne Bouman (secretaris) en Willem de Vos (leraren en PR). 

Heb je vragen of opmerkingen of wil je helpen bij zorgen voor de zendo of voor de Sangha?

Stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van ons aan in de ontvangstruimte van de zendo. 

Kanzeon Zen Centrum Rotterdam is lid van de Boeddhistische Unie Nederland (BUN).

Voor meer informatie zie www.boeddhisme.nl

 

 

 

Kanzeon Zen Centrum Rotterdam is met andere boeddhistische groeperingen in Rotterdam verbonden aan het virtuele Boeddhahuis.

Hier worden gezamenlijk activiteiten georganiseerd.

Voor meer informatie: zie www.boeddhahuis.nl

 

Adres: 

Noordsingel 168 3032 BK Rotterdam

  

Bankgegevens: 

ING bank NL 94 INGB 000 0814 001 t.n.v. Stichting Zengroep Rotterdam Kanzeon, Hendrik Ido Ambacht

BIC INGB NL 2A

                 

Contactpersoon:

Marli Lindeboom, tel. 06-12755459

 

Algemene informatie:  

Thérèse Stam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verhuur ruimte:   

Ivo Brandsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees- en filmgroep:

Ivo Brandsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Kanzeon Zen Centrum Rotterdam werkt met een systeem waarbij verzocht wordt om een vrijwillige bijdrage/donatie. Het werken met donaties sluit goed aan bij het karakter van onze sangha.

Ben je een vaste bezoeker dan werken we met abonnementen. We vragen je om een machtiging af te geven om als vrijwillige donatie een vast maandbedrag van je rekening af te schrijven. Je kunt deze machtiging op elk gewenst moment aanpassen of intrekken. Het bedrag wordt aan het begin van de maand afgeschreven.

01zendo

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

Wil je onze mooie ruimte huren?

In Rotterdam-Noord, op dertien minuten lopen van het Centraal Station kunt u de ruimte van Kanzeon Zen Centrum Rotterdam huren voor passende activiteiten. U kunt daarbij denken aan yoga-, mindfullness en meditatiecursussen en aanverwante spirituele activiteiten en coachingsgesprekken. Het gebouw bestaat uit twee zalen die ruimte bieden aan maximaal dertig personen. Beide ruimten, de koffie- en theeruimte en de cursusruimte, bevinden zich op de begane grond en worden alleen tegelijkertijd verhuurd.

Kanzeon Zencentrum Rotterdam straalt een sfeer uit van aandacht, zorgvuldigheid en toewijding in ruimtes, die met professionaliteit, goede smaak en liefde verbouwd zijn. De ruimte is tegen een redelijke vergoeding te huur op de momenten dat wij het zelf niet gebruiken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Subcategorieën

Zen Centrum Rotterdam is een toevluchtsoord midden in de stad, een plek om stil te zijn en stil te worden, een ruimte voor bezinning en meditatie. Zen is plaatsnemen op een meditatiekussen, de geest leren kennen en niet langer bevangen raken door gedachten en emoties. Zen is een levenswandel, een manier om het leven te aanschouwen en te handelen vanuit die aanschouwing.

Lees volledige tekst