VERHUIZEN

 

Wij gaan verhuizen!!

Per september zetten we onze meditaties voort aan het Grotekerkplein 5, midden in de stad in Gebouw ‘De Heuvel’, vlak naast de Sint Laurenskerk.

 

De zendo commissie heeft de afgelopen maanden veel werk verricht en plotseling was er een geweldig aanbod: Een ruimte die past bij wat we nodig hebben, die we ons kunnen veroorloven en dat allemaal in een mooie omgeving, centraal in de stad. Commissieleden, leraren en het bestuur zijn unaniem enthousiast.

 

Gebouw ‘De Heuvel’ biedt huisvesting en faciliteiten aan diverse instellingen en organisaties die ideële doelen nastreven.

 

Vanaf half juli kunnen we al in ‘De Heuvel’ terecht om schoon te maken, te schilderen, een vloer te leggen, wat kleine verbouwingen te doen en verder aan te kleden en de ruimte gebruiksklaar te maken. Hoewel het geheel overzichtelijk is, moet er al met al nog wel wat gebeuren en er hebben zich al vele handen vanuit de sangha aangemeld om te helpen!

 

We hopen iedereen weer te zien na de zomer op het nieuwe adres.

 

ZOMERZITTEN

Tijdens de zomermaanden is er iedere maandagavond gelegenheid om samen met andere sanghaleden te 'zitten' van 20.00 - 21.15 uur. Na afloop is er thee. Iedereen is welkom.

 

RAKASU MAKEN


Op zondagen op afspraak is er gelegenheid om vanaf 14:00 uur in de zendo o.b.v. van Jeska van Rotterdam en/of Marianne Bouman instructie en hulp te krijgen bij het maken van je rakasu.

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Zie deze link voor de meest recente uitgave.

Zie deze link voor een overzicht van alle uitgaven.