MAANDAGAVOND

Wekelijks is er onder leiding van Helma Jifu Sensei een ZOOM-bijeenkomst tussen 19.30 en 21.15 uur, je ontvangt automatisch de teksten en de ZOOM-link.

Je kunt vanaf het begin meedoen of ergens later op de avond aanhaken. Zazen is van 19.30 - 20.30 uur, met individuele kinhin of rek- en strekoefeningen tussendoor. De dharma les is om 20.30 uur

Wil je meedoen en is maandagavond niet je vaste avond? Geef je dan op om de teksten en de Zoom-link te ontvangen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DINSDAGAVOND

Wekelijks is er onder leiding van Marli Jifu Daigen Sensei een ZOOM-bijeenkomst tussen 19.45 en 21:30 uur, je ontvangt automatisch de Zoom-link en de te behandelen tekst.

Je kunt vanaf het begin meedoen of ergens later op de avond aanhaken. Zazen is van 19.45 - 20.45 uur, met individuele kinhin en rek- en strekoefeningen tussendoor. De dharma les is om 20.45 uur.

Wil je meedoen en is dinsdagavond niet je vaste avond? Geef je dan op om de Zoom-link te ontvangen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..        

DONDERDAGAVOND  

Wekelijks is er onder leiding van Leo Sumitra Sensei een ZOOM-bijeenkomst tussen 20.00 en 21.30 uur. 

Zazen - driemaal zitten - is van 20.00 - 21.30 uur met individuele kinhin en rek- en strekoefeningen tussendoor. Leo stuurt van tevoren inspirerende teksten toe. Je kunt vanaf het begin meedoen of ergens later op de avond aanhaken.

Elke vierde donderdag van de maand lezen en bespreken we gezamenlijk een tekst. Het programma wordt dan: zazen en kinhin 20.00 - 20.35 uur, vanaf 20.35 uur tekst lezen en bespreken, 21.15 uur zazen. 

Wil je meedoen en is donderdagavond niet je vaste avond? Geef je dan op om de ZOOM-link en de teksten te ontvangen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Donatie

Voor de doorgaande groepen op maandag , dinsdag en donderdagavond. Automatische incasso klein 37,50 euro of groot abonnement 55 euro. Of 225 euro voor het hele seizoen.

Klik hier om naar 'aanmelden' te gaan